22 Травня 2019

IN FACE: Олексій Потапенко (Потап)

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що 23 травня двоє популярних українських артистів – Потап (Олексій Потапенко) і Настя Каменських збираються одружитися. Правда це чи ні – дізнаємося найближчим часом.

А поки Investory News пропонують познайомитись з відомим українським продюсером, артистом, телеведучим, шоуменом ближче.

Потап мріє поповнити колекцію нагород статуеткою “Ґреммі”, придбати “транслятор хаотичного розумового потоку, який автоматично з’єднує мотиви та тексти, які звучать в голові, з картинками та виводити все це кудись в електронному вигляді, тому що муза відвідує раптово, коли під рукою немає нічого, крім серветки й олівця”.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Джерело: відкриті дані

Киянин Олексій народився в сім'ї спортсменки та військового. У дитинстві цікавився історією та грав у водне поло

Маленький Потап ніколи не мріяв бути співаком

А вже у 13 років почав писати перші тексти пісень та записував музику

Після школи Олексій став студентом Університету фізвиховання і спорту, де паралельно з навчанням виступав у КВК разом з університетською командою

Батько наполіг, щоб Олексій продовжив навчання та отримав більш серйозну освіту. Тож майбутній співак закінчив Національний економічний університет і отримав кваліфікацію — магістр економічних наук, підприємницької діяльності та аудиту

У 1997 році Олексій організував першу групу. Він тоді ще не читав реп, віддаючи перевагу хард-року. У 2003-му Потапенко презентував перший сольний альбом під назвою "На свoeй волне, или Ано канешно потомушо шож"

Переломним у творчій біографії Потапа став 2006-й. Це рік народження проекту "Потап і Настя". Олексій, будучи досить відомим виконавцем, вирішив записати нову пісню з дівчиною і почав шукати вокалістку, яка змогла б заспівати приспів його нової композиції

У 2008 році вийшов перший альбом гурту "Не пара", який прогримів на весь СНД. У Потапа на цей час вже був час свій лейбл "Імперія"

Олексій Потапенко з екс-дружиною та бізнес-партнером Іриною Горовою. Ірина вважає, що вони є "симбіозом двох людей, які не можуть існувати одне без одного". Олексій після розлучення теж підтвердив, що "хоч давно і роз'їхалися, але толком і не розлучались". Вони вдячні одне одному за щасливий шлюб, але зараз уже в обох є своє життя

Пара, яка була разом понад 15 років, є партнерами по продюсерському центру MOZGI Entertainment, який заснували у 2010 році. Вони відразу домовились, що "працюємо як бізнес-партнери, що б не трапилося. У схожих особистих ситуаціях завжди потрібно сідати за стіл переговорів і шукати компроміси — вимикати емоції й включати здоровий глузд", - слова Ірини

На сьогодні продюсерський центр "MOZGI Entertainment" представляє легендарний дует "Потап і Настя", харизматичну групу "Время и Стекло", загадкового артиста Аркадія Лайкіна і новий танцювально-музичний man's band "Mozgi"

Під лейблом "MOZGI WEAR" представлена велика кількість одягу і аксесуарів з фірмовими логотипами, які можна придбати в інтернет-магазині

Потап і Вадим Лисиця заснували професійну звукозаписну студію "MOZGI / FOXX Studios", де вже записали понад 100 хітів

Потап знімався у декількох фільмах: "Небесні родичі", "Ржевський проти Наполеона", "Червона Шапочка", "Божевільне весілля", "Новорічні Свати"

Брав участь у таких телепроектах: "Караоке проти Народу", "Я люблю Україну", "Супер зірка", "Guten Morgen", "Битва хорів", "Дискотека Муз-ТВ", "Нова хвиля", "Танці з зірками", "Ліга сміху", "Голос"

У 2018 році репер випустив дитячу книгу "Пан Їжак", написану українською мовою

У майбутньому зірка шоу-бізу планує створити холдинг "Браття Гавс"

І на останок - Чи буде весілля?

Дуету весь час приписують роман. Але Настя та Олексій не коментують приватне життя

Мама Олексія Люся Потапенко про Каменських: "Настя - його муза у всіх сенсах цього слова. Не тільки у творчості, але і по життю"

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram