17 Лютого 2021

Дивні звички успішних людей

Успішні люди мають деякі звички, які допомагають їм ставати ще більш успішними, впливовими та багатими. Істина полягає в тому, що більша частина того, що ми робимо в житті, залежить від наших регулярних вподобань. Такі відомі особистості, як, наприклад, Воррен Баффет, Білл Гейтс, Опра Вінфрі — розуміють секрети розвитку цих маленьких повсякденних “пристрастей”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Є у генерального директора компанії Apple Тіма Кука звичка, яка незмінна вже багато років — щодня він встає о 3:45 ранку. Після підйому та ранкових ритуалів, Тім трохи працює. І якраз до початку робочого дня, встигає відповісти на листи й роздати завдання підлеглим. А потім, задоволений виконаним, їде до спортзалу.

Гардероб засновника соцмережі Facebook Марка Цукерберга складається виключно з футболок і джинсів. Переважно, сіро-синіх відтінків. На думку Цукерберга, це допомагає позбутися від проблеми вибору і звільняє час для важливіших завдань.

У раціоні засновника інтернет-майданчика Alibaba Джека Ма переважає локшина швидкого приготування. Саме це блюдо він їсть на ланч вже майже 20 років поспіль.

Засновник Virgin Group Річард Бренсон завзятий спортсмен і обожнює серфінг, дайвінг, кайт. Крім цього, успішний бізнесмен славиться своєю демократичністю, пристрастю до подорожей та ненавистю до ділових костюмів.

Всупереч тому, що засновник Google Сергій Брін входить до списку світових мільярдерів, він вважає за краще здійснювати покупки в магазині низьких цін. За словами Бріна, батьки ще в дитинстві навчили його тому, що можна бути щасливим і при цьому обходитися без коштовних речей.

Жінка-легенда — Опра Вінфрі життя не уявляє без чипсів. Майже 40 років вона не могла позбутися від цієї звички. Але їй це вдалося: сьогодні вона відкриває пачку снеків, з'їдає 10 чипсів і після цього закриває, насолоджуючись своєю силою волі.

Білл Гейтс якось зізнався у своїй неймовірній любові до кока-коли. На роботі він випиває 3-4 банки цього напою. Однак засновник Microsoft прискіпливо стежить за своїм здоров'ям і колу п'є виключно — дієтичну.

Мабуть, найвідоміший бізнесмен Воррен Баффет — відмінний приклад книголюба. Коли він починав свій шлях у бізнесі, в день читав 600-1000 сторінок книг. Але й сьогодні крім звітів і кошторисів, Баффет проводить до 6 годин на день за читанням книг і газет.

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram