Новини
7 Грудня 2023
400

McDonald’s і Google Cloud залучають у роботу хмарні технології та ШІ

Можливо, ця співпраця покращить автоматизацію процесів — замовлення та приготування їжі

McDonald’s оголосив про співпрацю з Google, щоб покращити роботу своїх закладів за допомогою хмарних технологій та штучного інтелекту, повідомляється у блозі компанії.

З 2024 року тисячі ресторанів McDonald’s по всьому світу отримають оновлене обладнання та програмне забезпечення. У межах цього партнерства компанія планує значні вдосконалення — від популярного мобільного застосунку до тисяч кіосків самообслуговування в ресторанах по всьому світу. McDonald’s також зосередяться на використанні штучного інтелекту для оптимізації своєї роботи.

Як пише The Verge, поки не зовсім зрозуміло, як саме ШІ буде використовуватися на практиці. Можна припустити, він покращить автоматизацію процесів, зокрема на лініях замовлення та приготування їжі.

Замовлення популярної та завжди свіжої картоплі фрі завдяки великим мовним моделям? Принаймні одним із результатів, за словами компанії, буде гаряча та свіжа їжа для клієнтів.

У заяві McDonald’s також не вказується, чи замінить штучний інтелект працівників, зазначається лише те, що система має спростити їхню роботу. За словами представників компанії, усі ці зміни призведуть до більш продуманого тестування та автоматизованих рішень для покращення роботи ресторанів.

Нагадаємо, McDonald’s створює додаткову мережу ресторанів під назвою CosMc’s.

Раніше Investory News писали, що McDonald’s покращує рецепти своїх фірмових бургерів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram