Новини
28 Червня 2023
302

Марк Цукерберг анонсував підписку Quest Plus

Вона зробить доступними найкращі VR-ігри

Нова підписка Quest Plus за $7,99 на місяць дасть доступ до найкращих ігор на платформі Quest. Передплатники отримають дві гри на місяць. Quest Plus поширюється на гарнітури Quest 2, Quest Pro та Quest 3.

Генеральний директор Meta Марк Цукерберг анонсував нову підписку Quest Plus, яка дає користувачам доступ до “найкращих ігор на платформі”, повідомляє The Verge.

Компанія зазначає, що передплатники Quest Plus отримуватимуть дві гри щомісяця. У липні ними будуть Pistol Whip і Pixel Ripped 1995, у серпні Walkabout і MOTHERGUNSHIP: FORGE. Передплатникам також будуть доступні безкоштовні ігри. Повний перелік ігор усередині підписки невідомий.

Quest Plus буде коштувати $7,99 на місяць або $59,99 на рік. Підписка буде доступна для гарнітур Quest 2, Quest Pro та Quest 3. При передплаті до 31 липня перший місяць буде коштувати $1.

На початку червня Meta анонсувала нову версію Quest 3. Пристрій коштує $499, продажі почнуться восени. Це перша гарнітура з кольоровою змішаною реальністю високого дозволу. На передній панелі Quest 3 розміщено щонайменше три камери.

Нагадаємо, компанія Meta продала Giphy, онлайн-базу даних та пошукову систему.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram