PARTNERSHIP
15 Лютого 2019
948

Лікування з турботою

Тайські лікарі ваблять українців високим сервісом та низькими цінами

В перекладі з тайської мови Bumrungrad (“бамрунград”) ​​означає турботу про людей, про що красномовно говорить назва найбільшого в Південно-Східній Азії госпітального і клінічного комплексу.

Щорічно за амбулаторним та стаціонарним лікуванням до Bumrungrad звертається понад мільйон пацієнтів. Близько 40% з них – експати, туристи або медичні туристи з 190 різних країн, що обирають клініку через оптимальне співвідношення вартості послуг до їх якості. Враховуючи терміни перебування пацієнтів в країні, госпіталь Bumrungrad пропонує в короткі строки отримати широкий перелік послуг – від діагностики здоров’я в цілому до пересадки серця. Заклад докладає багато зусиль задля підтримки високого рівня обслуговування на міжнародному рівні.

Клініку засновано 1980 року, вже за дев’ять років компанія стала публічною: її акції розміщено на Тайській фондовій биржі. Bumrungrad обслуговує найвимогливіших пацієнтів, серед її клієнтів члени королівських родин, світові зірки та відомі публічні особи. Видання CBS, Today Show NBC, Time, Newsweek неодноразово присвоювали клініці переможні номінації. Серед переваг – багатомовність персоналу та індивідуальний підхід.

“Протягом багатьох років ми обслуговуємо українських пацієнтів. Наразі плануємо активніше розвивати партнерські відносини з Україною, щоб українці мали можливість отримувати ще більш якісний доступ до медичного обслуговування та нашого більш ніж 40-річного досвіду. Окрім високого рівня сервісу українцям повинна сподобатись наша гостинність,” – говорить директор клініки Артірат Чарукіпіпат.

Окрім 30 спеціалізованих відділень та 70 вузьких спеціальностей, що включають сучасні діагностичні, терапевтичні та реанімаційні послуги, на території центру знаходиться велнес-клініка VitalLife Scientific Wellness Center. 2018 року вона отримала нагороду Healthcare Wellness Center Asia Awards як велнес-центр року.

Bumrungrad здійснює медичну допомогу через індивідуальний підхід, приділяючи особливу увагу аналізу історичних даних пацієнтів та застосуванню сучасних технологій.

Лікування спрямоване на усунення першопричин захворювань, лікар коригує спосіб життя пацієнта, харчування, проводить тестування пошуку й усунення проблеми. Лікарі VitalLife Scientific Wellness Center детально аналізують історію пацієнта, складають карту його тіла, вивчають функціонування всіх систем організму. Особлива увага приділяється вивченню генетичних даних, факторів навколишнього середовища, способу життя пацієнта, що можуть вплинути на здоров’я та тривалість життя, бути причиною хронічних захворювань. У клініці представлено програми зі зниження ваги й вирішення естетичних завдань.

Bumrungrad – перша клініка Азії, що акредитована Joint Commission International (JCI), престижною міжнародною сертифікацією в галузі охорони здоров’я, що вважається «золотим стандартом» якості. Відповідно до вимог комісії JCI, робота лікувального закладу оцінюється з 197 основних стандартів, 368 загальних стандартів і 1032 додаткових показників. Об’єктами для акредитації JCI можуть бути клініки, медичні центри, амбулаторні і поліклінічні організації, клінічні лабораторії, реабілітаційні центри, медичні транспортні організації, окремі медичні послуги. Акредитація проводиться кожних три роки, Bumrungrad отримав її в 2002, 2005, 2008, 2011, 2014 і 2017 роках.

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram