Новини
29 Січня 2019
935

Laudamotion тепер є 100% дочірньою компанією Ryanair

Також компанія оголосила про нові 400 робочих місць на своїх чотирьох базах для пілотів, бортпровідників та інженерів

Ірландський авіаперевізник та найбільший європейський лоукостер Ryanair викупив останні 25% акцій австрійської Laudamotion і став стовідсотковим власником авіакомпанії, повідомляє RTE.

Раніше у власності Ryanair було 75% акцій.  Чемпіон перегонів Формули-1 Нікі Лауда, який минулого року викупив та перейменував створену ним авіакомпанію, надав можливість Ryanair стати повноцінним власником Laudamotion.

Тепер авіакомпанія до літа 2019 р. зможе збільшити свій парк до 25 літаків. Завдяки цьому, у Laudamotion до березня 2021 р. планують збільшити пасажиропотік з 4 млн людей до 7,5 млн. Також компанія оголосила про нові 400 робочих місць на своїх чотирьох базах для пілотів, бортпровідників та інженерів.

До того ж, компанія планує найближчим часом відкрити нові маршрути.

«Ми опублікуємо деталі по приблизно 20 новим маршрутам до кінця березня. Наша річна програма дозволить перевезти 6 млн пасажирів в наступному році (а це вдвічі більше, ніж в цьому році), так як ми продовжуємо пропонувати нашим клієнтам у Відні, Штутгарті, Дюссельдорфі і Пальма-де-Майорці найнижчі ціни на авіаквитки, парк нових літаків Airbus і відмінний сервіс Lauda», – зазначив генеральний директор Laudamotion Андреас Грубер.

Ryanair має намір в найближчі пару років купити 1-2 невеликі авіакомпанії.

«У найближчі кілька років я хотів би, щоб Ryanair розвивалась як група різних авіакомпаній, – сказав виконавчий директор ірландського лоукостера Майкл О’Лірі. У нас буде Ryanair в Ірландії, Laudamotion – в Австрії, Ryanair Sun – в Польщі. Я думаю найближчим часом ми додамо ще одну або дві авіакомпанії».

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram