Новини
12 Лютого 2019
1 159

Lattelecom змінить назву на SIA Tet

 У 2018 р. обсяг обороту групи компанії досяг €212 млн

Латвійська компанія Lattelecom у 2018 р. заявила про масштабні зміни бізнес-стратегії. Саме 2019 р. стане особливим в історії компанії, адже 1 квітня Lattelecom змінить назву на SIA Tet, повідомляється у компанії.

У минулому році Lattelecom зміцнила свої позиції в усіх напрямках діяльності та збільшила оборот шляхом розвитку експорту і нових бізнес-ліній.  У 2018 р. обсяг його досяг €212 млн, збільшивши на 8% (на €16 млн) у порівнянні з 2017 р.

“Це не просто зміна назви, це обґрунтована, масштабна зміна бізнес-стратегії та цінностей. Для компанії Tet, що діє у сфері технологій та розваг, на першому місці завжди буде людина, поліпшення якості його життя і технологічні рішення для задоволення повсякденних потреб. Це означає, що Tet дбатиме про виконання рутинних операцій, щоб людина могла займатися більш цікавими справами. Одночасно Tet буде виявляти і досліджувати потреби людей, аби створювати інноваційні продукти світового рівня”, – зазначив голова правління Lattelecom Юріс Гулбіс.

Останніми роками компанія стрімко розвивалася.  Були створені нові бізнес-напрямки. Lattelecom активно працювала і за межами Латвії. У 2018 р. експорт послуг склав 10% від загального обороту групи. У зв’язку з цим стало зрозуміло, що колишня назва компанії вже не відображає розмах її діяльності.

Нова бізнес-стратегія передбачає розширення послуг в трьох великих системах – будинок, цифрове робоче місце і комунікація з клієнтами, заснована на даних. Робота продовжиться як над вдосконаленням існуючих продуктів і послуг, так і над розвитком нових бізнес-напрямків.

Протягом найближчих років для подальшого розвитку компанії та готовності до стрімкого розвитку новітніх технологій будуть залучені інвестиції обсягом €12 млн.

Компанії групи Lattelecom отримали прибуток у розмірі €42 млн, яку необхідно буде виплатити у вигляді дивідендів акціонерам, в тому числі Латвійській Республіці.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram