Новини
11 Лютого 2019
843

Китайський стартап отримав $30 млн на зубні щітки

Компанія Soocas, портфельный стартап Xiaomi, закрила черговий раунд інвестицій

Фонди Vision Knight Capital, Kinzon Capital, Greenwoods Investment, Yunmu Capital і Cathay Capital інвестували у китайську компанію Soocas, яка займається виробництвом електричних зубних щіток, $30 млн, повідомляє TechCrunch.

Soocas – один з портфельних стартапів китайського гіганта Xiaomi, заснований в 2015 р. Компанія залучила нові інвестиції менш ніж через рік після останнього раунду, що завершився в березні 2018 р.

За минулий фінансовий рік Xiaomi випустила 100 млн смартфонів. У компанії великі плани на створення інших гаджетів, через які є вихід до Інтернету і це не могло не привернути увагу інвесторів.

Хоча електричні зубні щітки – це новий продукт для більшості китайських споживачів, популярність їх швидко зростає. Продажі електричних зубних щіток в Китаї в період з 2015 по 2017 рр. зросли вдвічі.

“Компанія досягла високого рівня прибутку з моменту свого запуску і з часом спостерігається зростання доходів. Ми плануємо збільшувати свої прибутки через рекламу, щоб привернути увагу молоді Китаю до зубних щіток та фенів та інших інструментів аксесуарів та предметів гігієни у форматі новітніх технологій”, – розповів засновник Soocas Менг Фенді (Meng Fandi).

Нагадаємо також, що за минулий рік українські стартапи отримали $290 млн інвестицій.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram