Новини
23 Жовтня 2019
1 845

Квартальний прибуток Harley-Davidson знизився на 24%

З позитивного – компанія відновила виробництво електромотоциклів

Harley-Davidson Inc повідомила про падіння квартального прибутку на 24%, у зв’язку зі зниженням продажів у США та зростанням витрат через європейські мита, повідомляє Reuters.

Зазначається, що в III кварталі (що завершився 29 вересня) чистий прибуток компанії знизився до $86,6 млн (або 55 центів/акцію), з $113,9 млн (або 68 центів/акцію) роком раніше.

Крім того знизився й виторг від продажів мотоциклів і супутньої продукції – на 4,9% до $1,07 млрд.

Попри це, продажі на найбільших світових ринках в Азії, на які Harley вийшов  з велосипедами і які йдуть всупереч з його традиційним портфелем, зросли на 8,7% у III кварталі і приблизно на 1,6% з початку року.

У компанії заявили, що планують скоротити витрати. Очікується, що капітальні витрати цього року складуть від $205 до $225 млн, що приблизно на $20 млн менше попередньої оцінки.

У компанії також зазначили, що відновили виробництво та постачання свого першого електричного мотоцикла через тиждень після його припинення.

Як виявилося, раніше виявлена ​​проблема в одному з мотоциклів була разовою ситуацією. Ціна нового мотоцикла стартувала від $29,8 тис.

Нагадаємо, нещодавно  Harley-Davidson Inc. тимчасово зупинила виробництво та постачання свого першого електричного мотоцикла через проблеми, що виникли з обладнанням для його зарядки.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram