Новини
12 Серпня 2024
111

Компанія Disney має план розвитку своїх тематичних парків

У програму розбудови “Disneyland” компанія інвестує понад $60 мільярдів

Голова компанії Walt Disney Джош Д’Амаро представив амбітний план розвитку тематичних парків компанії у наступне десятиліття на фан-конвенції D23, яка передбачає надвеликі інвестиції розміром у понад $60 млрд, повідомляє Reuters.

Серед майбутніх планів — нова територія діснеївських лиходіїв у Чарівному Королівстві Уолта Діснея в Орландо, штат Флорида, подвоєння розміру кампусу Месників у парку пригод Disney California в Анахаймі, штат Каліфорнія, а також партнерство з творцем Fortnite, компанією Epic Games.

Компанія побудує два нових атракціони в California Adventure: Avengers: Захист нескінченності” та “Льотна лабораторія Старка”.

У California Adventure також додадуть новий атракціон “Аватар”.

На честь 70-річчя парку Діснейленд в Анагаймі наступного року буде відкрито шоу, засноване на житті Волта Діснея, за участю аудіоаніматронічної фігури засновника компанії.

Дісней також представив два атракціони для нового розширення “Тропічна Америка”, що з’явиться в парку “Королівство тварин” в Орландо, штат Флорида. Один з них слідує за Індіаною Джонсом у дослідженні храму майя. Інший атракціон натхненний діснеївським мультфільмом “Енканто”.

Найочікуванішою заявою фанатів, судячи з реакції аудиторії, стала заява Д’Амаро про те, що Disney створить нову зону, присвячену діснеївським лиходіям у “Чарівному королівстві”, з двома атракціонами, рестораном і магазинами.

Як писали раніше Investory News, прибуток Sony перевершив очікування на 10%.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram