Новини
4 Квітня 2019
747

Китайська компанія Tencent залучила $6 млрд

Компанія реалізувала десятирічні бонди по 3,98% річних на $3 млрд 

Китайська інтернет-компанія Tencent Holdings Ltd. залучила $6 млрд за рахунок продажу облігацій, що стало найбільшим розміщенням в Азії з березня 2018р., повідомляє Reuters.

Як пише агентство, компанія реалізувала десятирічні бонди по 3,975% річних на $3 млрд за ціною трохи нижче номіналу. За інформацією джерела в банківських колах, дохід від цього випуску при розміщенні на 1,45% перевищив аналогічні за терміном обігу державні цінних паперів США.

Крім цього, Tencent розмістила 30-річні облігації з купоном в 4,525% річних трохи нижче номіналу. Інвесторам також запропонували п’яти- і семирічні бонди.

Отримані від розміщення кошти компанія має намір направити на розвиток компанії та інші корпоративні цілі.

Організаторами розміщення виступили 13 банків, в тому числі – Deutsche Bank, HSBC, Goldman Sachs і Morgan Stanley.

Tencent , заснована у 1998 р. у місті Шэньчжэнь (Китай). Численні сервіси Tencent включають в себе соціальні мережі, музичні та веб-портали, засоби електронної комерції, платіжні системи, мобільні і онлайн-ігри, а також додатки, серед яких – сервіс миттєвих повідомлень WeChat.

Нагадаємо, британські інвестори стали найактивнішими покупцями нового п’ятирічного випуску доларових євробондів “АЛРОСА”. Алмазодобувна компанія розмістила євробонди на $500 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram