Новини
16 Травня 2019
817

Кількість користувачів Samsung Pay досягла 14 млн осіб

Найбільше Samsung Pay використовують в Південній Кореї, на частку якої припадає майже 80% платежів

Фото: Samsung

З початку роботи платіжної системи Samsung Pay (2015 р.) база користувачів зросла до 14 млн осіб, повідомляє The Korea Herald.

Для порівняння, кількість користувачів популярної платіжної системи Apple Pay склала 380 млн осіб.

Наразі Samsung Pay доступна в 25 країнах світу, зокрема США, Китай, Іспанія, Австралія та Сингапур. У квітні 2019 р. обсяг транзакцій платіжної системи перевищив $33,7 млн, причому 25% транзакцій здійснюються в формі онлайн-платежів.

Найбільше Samsung Pay використовують в Південній Кореї, на частку якої припадає майже 80% платежів. Платіжна система підтримує поповнення рахунку і зняття коштів в банкоматах, платежі за передоплаченими і транспортними картами.

Samsung Pay встановив партнерські відносини з глобальними банками і великими платіжними мережами, включаючи American Express і Union Pay.

За даними видання, Samsung у співпраці з Woori Bank запустила послугу обміну валют, яка підтримує 15 валют, серед яких долар США, ієна та євро. Клієнти можуть скористатися послугою через додаток Samsung Pay та обміняти гроші у відділеннях Woori Bank.

“Ми продовжимо розширювати партнерські відносини в різних секторах, щоб користувачі могли користуватися перевагами послуг FinTech в повсякденному житті”, – повідомили у компанії.

Як відомо, Apple додала ще одну можливість для оплати в фірмових сервісах. Покупки в iTunes, App Store, а також підписку на Apple Music або iCloud відтепер можна оплатити картою, прив’язаною до Apple Pay. Раніше платіжний метод можна було додавати через налаштування свого iCloud-аккаунта – була потрібна повна інформація на зразок номера і CVV, а також ім’я власника.

Нагадаємо, Samsung Electronics планує до 2030 р. інвестувати 133 трлн вон ($116,4 млрд) в бізнес з виробництва мікросхем.

Наприкінці березня в Україні запустили онлайн-оплату в Google Pay. Нова послуга доступна в більш ніж 6,5 тис інтернет-магазинів та онлайн-майданчиків, у тому числі “Алло”, “Гудвайн”, Dominos.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram