Новини
18 Березня 2019
930

Київстар планує інвестувати у розвиток 4G 3 млрд грн щорічно

Найближчим часом керівництво компанії планує переглянути тарифну лінійку мобільного оператора

Один з найбільших мобільних операторів України — компанія “Київстар” готова інвестувати 3 млрд грн у розвиток 4G, повідомляє ЛІГА.net із посиланням на слова президента компанії Олександра Комарова.

Також, “Київстар” має намір позбутися пакетів з необмеженим бездротовим інтернетом. За словами пана Комарова, такий продукт економічно невигідний.

“Це утопія, тому що це не зовсім справедливо стосовно тих людей, які споживають менший обсяг послуг, але отримують необмежений трафік за ті ж гроші”, – зазначив він.

Найкращий варіант у даній ситуації, як впевнені у компанії, — створення та продаж бандлів (комплектів з декількох товарів) під різні рівні та профілі споживання.

Коли саме відбудуться зміни у підході “Київстару” до безлімітних тарифів поки не відомо. Однак зі слів президента компанії зрозуміло, що з часом це все ж таки відбудеться.

Крім того, в компанії планують розвивати TV-сегмент. На даний момент у Києві нараховується близько 100 тис. абонентів цієї послуги.

“Хотілося б, щоб ця цифра була в десятки разів більше. Зараз “Київстар” не має свого контенту, продає пакети Viasat. Але ми дивимося у цьому напрямку”, – зазначив Олександр Комаров.

Нагадаємо, що доходи “Київстар” за рік зросли на 13,2%, але абонентів поменшало.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram