Мiста
27 Липня 2020
2 870

Київ став одним із найкращих міст для фрілансерів

Серед 30 міст — українська столиця займає 25 місце

Мобільний рітейлер Carphone Warehouse оцінив 30 міст за 10 критеріями, які важливі в роботі фрілансером: рівень зайнятості, місячна зарплата, локації для роботи, транспорт, швидкість інтернету, місячна орендна плата, охорона здоров’я, дозвілля, вартість і якість життя. Київ серед найкращих міст для фрілансерів у рейтингу займає 25 місце.

Фріланс означає, що у вас є свобода розпоряджатися своїм часом. Незалежно від того, чи хочете ви отримати доступ до серфінгу перед презентацією, переглянути музей між дзвінками або запланувати свою роботу для прем’єр-міністра, щоб ви могли відвідати клуби напередодні ввечері, фріланс дає вам таку гнучкість.

Отже, в п’ятірку кращих міст для фрілансерів за версією Carphone Warehouse увійшли Остін (штат Техас, США), Чіангмай (Таїланд), Берлін (Німеччина), Барселона (Іспанія) та Мельбурн (Австралія).

Компанія розробила калькулятор, який допомагає розрахувати, яке місто підійде під певні вимоги. Наприклад, в п’ятірку міст з найвищими зарплатами входять Остін (£3688), Лондон (£2606), Амстердам (£2463), Дубай (£2425) і Осло (£2409). Серед них Київ стоїть в рейтингу 16-м (£421).

Лідери за рівнем охорони здоров’я: Чіангмай, Тулуза (Франція), Барселона (Іспанія), Медельїн (Колумбія) та Осло (Норвегія). Українська столиця на 27 місці.

Найвищі показники за якістю життя в Остіні, Мельбурні, Амстердамі, Тулузі та Монреалі (Канада).

На фото: Остін (США)

Наймати житло дешевше всього в Лахорі (Пакистан) — £111, Дацці (Бангладеш) — £125, Делі (Індія) — £185, Каїрі (Єгипет) — £187 і Буенос-Айресі (Аргентина) — £210.

Дубай в Об’єднаних Арабських Еміратах очолив категорію “швидкість інтернету і задоволення від поїздок на роботу (автори дослідження просять вибачити, якщо ви застрягли в пробці у місті, яке, є у вашому списку поїздок!)”. На другому місці Лондон (Велика Британія), далі — Остін (Техас в США), який також набирає максимальний бал по місячній зарплаті. Київ за швидкістю інтернету в рейтингу на 17 місці.

В інших місцях Гонконг отримує найвищі оцінки за швидкість інтернету, Делі добре працює в місцях спільної роботи, в той час як Чіангмай і Канггу можуть похвалитися великим задоволенням пасажирів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram