Новини
25 Листопада 2021
652

Київ із Софією Київською увійшов до 5 найінстаграмніших місць з об’єктами ЮНЕСКО

Столиця посіла четверте місце

Київ із Національним заповідником “Софія Київська” увійшов до 5 найінстаграмніших місць з об’єктами ЮНЕСКО у рейтингу креативного ресурсу Design Bundles, повідомляє міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

“Наша столиця з Софією Київською посіла 4 позицію й опинилася в 5 найінстаграмніших місцях з об’єктами ЮНЕСКО. Йдеться про рейтинг креативного ресурсу Design Bundles”, — написав Ткаченко у Телеграм-каналі.

За його словами, всього для складання рейтингу проаналізували 145 найпопулярніших міст і пам’яток, що належать Світовій спадщині ЮНЕСКО, підрахувавши, скільки разів їх відзначали в Instagram.

“Ми потрапили до п’ятірки лідерів з результатом понад 22 млн позначок. Ми у п’ятірці з Римом з Колізеєм, фонтаном Треві та Пантеоном, Ріо-де-Жанейро з монументом Христа-Спасителя та Венецією та її лагуною”, — додав міністр.

Раніше Investory News писали, що Київ потрапив у десятку міст з найбільшою кількістю хмарочосів. У світовому рейтингу українська столиця посіла восьме місце.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram