Новини
24 Вересня 2020
829

Капіталізація фінансового стартапу Robinhood досягла $11,7 мільярда

Інтерес інвесторів до компанії підвищився в умовах режиму самоізоляції через COVID19

Після раунду фінансування Серії G капіталізація оператора мобільного додатка для торгівлі акціями та криптовалютою Robinhood досягла $11,7 млрд, повідомляє Reuters.

“Загалом фінтех-стартап залучив $460 млн від Andreessen Horowitz, Sequoia Capital, DST Global, Ribbit Capital, 9Yards Capital і ще $200 млн від D1 Capital Partners після продовження раунду”, – йдеться у повідомленні.

У травні компанія оцінювалася у $8,3 млрд після отримання фінансування в $280 млн від Sequoia Capital й інших інвесторів.

За даними Crunchbase, цього року обсяг залученого від інвесторів капіталу Robinhood склав $1,26 млрд. За підсумками 18 раундів фінансування за всю історію стартапу – $2,2 млрд.

Як заявив виданню представник стартапу, додаткове фінансування підтримає основний продукт компанії та рівень обслуговування клієнтів. “Також ми представимо нові послуги, такі як управління ліквідністю та регулярні інвестиції”, – зазначив він.

Reuters зазначає інтерес інвесторів до Robinhood в основному через розширення торгової активності роздрібними інвесторами в умовах режиму самоізоляції у період пандемії COVID-19.

Нагадаємо, у липі сервіс для торгівлі акціями без комісії Robinhood залучив $320 млн. Кошти стали доповненням до отриманих компанією у травні 2020 року $280 млн. У результаті загальний обсяг коштів F-серії склав $600 млн, а компанія на той час оцінювалася у $8,6 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram