Новини
15 Березня 2019
1 139

Jabil інвестувала $16 млн в будівництво другої черги заводу на Закарпатті

Новий завод буде займатися складанням електроніки

Американська компанія Jabil Circuit інвестувала в будівництво другої черги заводу по збірці електроніки в селі Розівка ​​(Закарпатська обл.) $16 млн, повідомляє Інтрефакс-Україна, посилаючись на слова генерального директора компанії Сергія Карцева.

Перша черга заводу відкрилася у 2004 р. На сьогодні на заводі працює близько 3 тис. працівників.

Як зазначив Сергій Карцев, завод Jabil в Ужгороді – єдиний в Європі, що займається виробництвом продукції повного циклу і постійно розширює свої виробничі потужності.

Завод також співпрацює більш ніж з 20 університетами України, в тому числі з 25 інженерними факультетами, в програму яких включають певні специфікації роботи у Jabil.

Майже 65% загального обсягу продуктів, які випускаються на заводі, призначені для телекомгалузі. Також ужгородський завод виробляє продукцію для ринку “розумного будинку”, товари для споживачів та автомобільної галузі.

Для довідки: Ужгородський завод компанії виробляє електроніку для брендів Adtran, Gilat, Nespresso, Cardo, Nokia, Velux, Unify, Ceragon, Tele Tec, Visteon. Jabil є розробником продуктових рішень, надає повний промисловий дизайн, забезпечує виробництво, здійснює поставки і управління продуктами. Jabil має понад 100 заводів в 26 країнах та співпрацює з більш ніж 300 компаніями.

Нагадаємо, Укргазбанк продав корпус заводу “Арсенал”. На продаж виставили нежитловий корпус № 4(Е) загальною площею 37 957 кв. м і земельна ділянка площею 1,36 га.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram