Думки
5 Лютого 2019
2 488

Ірина Чернявська: Історія має продовжуватись

Ірина Чернявська, головний редактор Investory News – про запуск видання 

Шановний Читачу, вітаю!

Як часто ти говорив на наших з тобою зустрічах про те, що тобі не вистачає якісного й надійного контенту в українських ЗМІ. Як часто ти запитував: що читати? кому вірити? як фільтрувати інформаційний «шлак»?

Ми довго думали, і тепер у нас є для тебе відповідь!

Investory News – це наша історія про інвесторів для тебе. Це історії тих, хто інвестував свій фінансовий та інтелектуальний капітал.

Ми створили продукт, який допоможе розібратися в питаннях, що цікавлять тебе, на одному ресурсі. Ми – Investory News. Ми – проект для тих, хто хоче отримувати перевірену інформацію. Ми пишемо про інвесторів і для інвесторів.

Ми свідомо не пишемо про політику, але робимо проекти, які демонструють інвестиційну привабливість міст, – вирішуй сам, Читачу, куди інвестувати.

Ми плануємо створювати лише якісний і надійний контент, щоб ти, Читачу, отримував задоволення і профіт. Щоб в нашу країну вірили інвестори – для них ми робимо окрему англомовну версію, в якій розповідатимемо про інвестиційні перспективи галузей і успіхи ваших компаній.

Ми зібрали команду з «перевірених у бою» за багато років редакторів, журналістів, аналітиків, діджитал-гуру, дизайнерів… й інших хороших людей, що йдуть з нами пліч-о-пліч.

Це меседж від провідних ділових журналістів країни, які взялися самостійно творити історію України.

Наша місія – створювати грамотне та надійне інформаційне поле, боротися за імідж України на міжнародній арені. Прикладом. Словом – в нашому випадку. Словом, якому будуть вірити.

Приєднуйтесь, разом ми створюємо інвестиційне майбутнє України!

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram