Новини
3 Квітня 2019
1 000

Індійський конкурент Uber виходить на ринок Великобританії

Стартап розпочав свою діяльність у невеликих містах. Лондон компанія залишила “на десерт” 

Найбільший індійський конкурент Uber таксі-сервіс Ola заявив, що до кінця 2019 р. почне свою роботу в Лондоні після запуску в невеликих містах Великої Британії, повідомляє Bloomberg.

Стартап, офіс якого знаходиться в Бангалорі (Індія), в серпні 2019 року розпочав свою діяльність в Кардиффі, пізніше – в Бат, Бристолі та Ексетері. Місяць тому таксі-сервіс запустився у Ліверпулі. Скоро компанія почне свою роботу в Редінгу, Бірмінгемі та Манчестері.

“Такий поступовий підхід повинен допомогти Ola зламати лондонський ринок. Дата в’їзду до столиці не встановлена, але плани розробляються. Запуск відбудеться до листопада цього року, перед початком передноворічного ажіотажу”, – розповів керуючий директор Ola в Великобританії Бен Лег (Ben Leg).

Він також додав, що Лондон є найскладнішим з точки зору регулювання, і тут найбільша конкуренція серед водіїв.

“Ось чому ми хотіли просунутися як можна далі, додавши трохи більше масштабності і складності кожному місту, замість того, щоб спочатку з’явитися у Лондоні”, – додав Бен Лег.

Як відомо, південнокорейські автовиробники Hyundai Motor та Kia Motors інвестують $300 млн в індійський таксі-сервіс Ola. Компанії співпрацюватимуть у розробці мобільних рішень, залучення електромобілів та розвитку інфраструктури.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram