Бiзнес Новини
2 Жовтня 2023
1 312

Ідеї для бізнесу: Проєкт CryptoBubble — поєднання двох зростаючих ніш у власній справі

Що таке crypto bubble station та як долучитися до першої мережі точок із продажу Bubble Tea в Україні та Європі

Bubble Tea або чай з бульбашками, інколи його ще називають чай з перлинами, вже став трендсеттером у сегменті вуличної їжі та фаст-фудів. Поширений на Тайвані і в Китаї, він швидко завойовує велику популярність у Старому світі.

У 2022 році Агентство аналітики США “Grand View Research” провело дослідження ринку Bubble Tea та оцінило його у $2,75 млрд. Ринку прогнозують зростання до $3,8 млрд до 2030 року. Бабл-ті набирає обертів у Європі, США та Великій Британії. Але поки ще найбільша частка цього ринку на 2022 рік припадає на Азійсько-тихоокеанський регіон.

Але як доєднатися до тренду та заробити на цьому?

Два українські підприємці Владислав Савченко та Олександр Задерей вирішили започаткувати франшизу CryptoBubble, поєднавши напій, який набув популярності серед молоді, та ринок криптовалюти, що стає частиною глобальної економіки.

На фото: Владислав Савченко та Олександр Задерей

CryptoBubble — це перша українська мережа точок із продажу Bubble Tea в Україні та Європі, де відвідувачі можуть розрахуватися за улюблений чай з кульками не лише карткою чи готівкою, а й криптовалютою. На додаток до цього, якщо людина захоче поповнити свій crypto-гаманець, або зняти з нього гроші, покупець може зробити це прямо на crypto bubble station.

Проєкт CryptoBubble планують запустити у форматі шоу, де підприємці будуть показувати через що вони проходять, аби відкрити власну справу. Через шоу Владислав та Олександр планують пропагувати підприємництво в Україні. Бо підприємці — це саме та рушійна сила, яка рухає країну до змін.

Однак, CryptoBubble це не тільки про тренди та заробіток. У проєкту є своя внутрішня соціальна місія: допомагати розвивати українським підприємцям бізнес в Україні та Європі та наближувати Україну до перемоги.

Саме тому від благодійного фонду Владислава Савченка надається три безкоштовних франшизи для перших учасників проєкту. А щоб підтримати Україну, частина прибутку від кожної проданої франшизи буде спрямована на благодійність — фінансову допомогу дітям-сиротам, чиї батьки загинули під час російської агресії.

Криптовалюта, за словами співзасновника проєкту та IT-підприємця Владислава Савченко, дедалі більше й більше буде входити у повсякденне життя людей. Підтвердження цього — регуляція MiCA (The Markets in Crypto-Assets), яку нещодавно запровадили в ЄС. Тож проєкт CryptoBubble — це комбінація популярності Bubble Tea та криптовалют. Тому франшиза відповідає трендам і потребам клієнтів. А перші 20 франшиз запропонують без паушального внеску та сплати роялті.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram