Новини
26 Липня 2024
137

Hyundai звітувала, що її прибуток виріс на 25%

Високі продажі автомобілів в США компенсували млявий попит в інших країнах

Компанія Hyundai повідомила, що світові гуртові продажі автомобілів впали на 0,2% в цьому кварталі. Прибуток компанії сягнув $3,02 млрд, повідомляє The Wall Street Journal, з посиланням на пресслужбу Hyundai.

Чистий прибуток за квартал, що закінчився в червні, склав 4,174 трлн вон, або близько $3,02 млрд, що на 25% більше, ніж роком раніше.

Hyundai Motor продемонструвала більше, ніж очікувалося, зростання прибутку в другому кварталі, при цьому високі продажі автомобілів в США компенсували млявий попит в Південній Кореї та інших країнах.

Виторг за квартал зріс на 6,6% до 45,021 трлн вон. Операційний прибуток склав 4,279 трлн вон, що стало найкращим квартальним показником за всю історію Hyundai Motor.

Глобальні оптові продажі автомобілів впали на 0,2% у другому кварталі, але продажі в Північній Америці підскочили на 15%.

Hyundai Motor заявила, що очікує, що попит на гібридні автомобілі залишиться високим у найближчій перспективі, додавши, що чисті електромобілі будуть лідирувати на ринку екологічно чистих транспортних засобів у довгостроковій перспективі.

Нагадаємо, тепер Ferrari можна придбати за крипту в Європі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram