Новини
4 Вересня 2024
41

Гендиректорка Miu Miu працюватиме у Dior

Бенедетта Петруццо стане керівною директоркою бренду

На фото: Бенедетта Петруццо

Christian Dior Couture найняв гендиректорку бренду Miu Miu (Prada) Бенедетту Петруццо на посаду керівної директорки. Призначення набере чинності з 15 жовтня, пише WWD.

Петруццо відповідатиме за виробництво продукції Dior, включно з постачальниками, але підпорядковуватиметься гендиректорці компанії Дельфіні Арно.

Бенедетта Петруццо замінить Шарля Делапальма, який також обіймав керівні посади в групах Fendi та Louis Vuitton. Про його нову посаду повідомлять згодом.

Петруццо, колишня консультантка Bain, працювала в окулярному бізнесі французького бренду Kering протягом пʼяти років, перш ніж приєднатися до Prada на посаді гендиректорки Miu Miu в лютому 2020 року.

“Я переконаний, що талант і досвід Бенедетти стануть значним активом у подальшому зростанні діяльності Dior та його міжнародного впливу”, — сказав Бернар Арно. “Її досвід на ринку предметів розкоші ще більше зміцнить прагнення та успіх Dior. Разом з перевагою наявних команд ми продовжимо будувати майбутнє і зміцнювати нашу організацію”.

Як писали раніше Investory News, компанія Apple скорочує співробітників.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram