Новини
7 Грудня 2020
837

Гендиректор Zalando звільниться, щоб його дружина могла побудувати кар’єру

Рубін Ріттер залишить свою посаду під час наступних щорічних загальних зборів

На фото: Рубін Ріттер

Генеральний директор найбільшого в Європі інтернет-магазину одягу, косметики та аксесуарів Zalando Рубін Ріттер піде у відставку у травні 2021 року, хоча його контракт мав тривати до листопада 2023 року. Він заявив, що прийшов час віддати пріоритет професійним амбіціям дружини, повідомляє BBC.

“Ми з дружиною домовилися, що найближчими роками її кар’єра буде в пріоритеті, — зазначив Ріттер. — Я хочу приділяти більше часу нашій сім’ї, після 11 дивовижних років у Zalando”.

У заяві Ріттера не міститься подробиць ані про його дружину, ані про її роботу. Два інших керівники Zalando Роберт Гьонц та Девід Шнайдер продовжать очолювати компанію. Ріттер відповідав за стратегію та комунікації в команді тристороннього менеджменту, до 2019 року він також був фінансовим директором.

38-річний Ріттер заробив €6,8 млн ($8,25 млн) у 2019 році та €20,2 млн ($24,51 млн) у 2018 році, що зробило його одним із найбільш високооплачуваних керівників Німеччини.

Zalando SE — європейська компанія електронної комерції, що базується в Берліні та була заснована у 2008 році. Фірма дотримується платформного підходу, пропонуючи модні та стильні товари клієнтам на 17 європейських ринках. Компанія залучила 36 млн покупців, а виручка минулого кварталу склала €1,85 млрд.

Як писали раніше Investory News, Marks & Spencer повідомив про перші збитки за 94 роки. Чистий збиток компанії за минулі 26 тижнів склав понад £70 мільйонів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram