Новини
12 Листопада 2021
781

Ф’ючерси на каву арабіка в Нью-Йорку досягли максимуму з лютого 2012 року

Ціна зросла вище $2 за фунт

Кава сорту арабіка подорожчала до максимуму з лютого 2012 року на фоні побоювань, що відновилися, з приводу світових поставок, пише Trading Economics.

Ціна ф’ючерсів під час торгів на Нью-Йоркській біржі ICE Futures підіймалася понад $2 за фунт.

Занепокоєння з приводу поставок пов’язане з несприятливими погодними умовами у Бразилії, найбільшому у світі виробнику та експортері кави, перебоями у логістичних ланцюжках у В’єтнамі та зростанням внутрішнього попиту в Індії.

Мінсільгосп США (USDA) прогнозує зростання виробництва та споживання кави, тоді як запаси на складах продовжують скорочуватися, впавши на 77% проти минулого року.

Нагадаємо, міжнародний товарний трейдер, експерт з опціонів та аналітик Енді Хект розповів про те, чому наразі кава та апельсиновий сік обновили багаторічні максимуми та як це вплине на кондитерів усього світу. Докладніше — за посиланням.

Як писали раніше Investory News, мережа кав’ярень Starbucks поставила рекорд з продажу холодних напоїв у США в третьому кварталі 2021 року. Гості кав’ярні охололи до класичної кави — продажі теплих і гарячих напоїв становлять 26%, холодних — 74%.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram