Новини
16 Травня 2019
1 087

Фонд WeWork: $2,9 млрд на купівлю нерухомості

Коворкінгова мережа створила інвестиційний фонд ARK для придбання нерухомості

WeWork, нещодавно перейменована в The We Company, створює ARK – “глобальну платформу для придбання і управління нерухомістю” – щоб купувати частки в будівлях, де планується орендувати багато площ, повідомила компанія. Початкова сумма фонду $2,9 мільярдів від загального акціонерного капіталу. The We Company буде контрольним власником ARK.

Річ Гомель, керуючий партнер ARK, сказав: “Ми на власні очі побачили, яку цінність екосистема The We Company може створити для власників і партнерів по нерухомості. Запуск ARK допоможе стимулювати зростання за рахунок використання великого досвіду і мережі The We Company. ARK був створений, щоб скористатися цією можливістю і дозволити нам надавати різні варіанти партнерства для спільноти нерухомості, щоб брати участь в зростанні та розширенні нашої компанії”.

На початку 2019-го інвестори вже звинувачували The We Company у можливому конфлікті інтересів в аналогічних операціях з нерухомістю, коли директор Адам Нейман отримав прибуток від здачі в оренду власних будівель. Згідно з новим планом, Нейман фактично переведе частину своїх активів в нерухомість в фонд ARK.

За останні дев’ять років The We Company відкрила 425 офісів в 36 країнах, стала найбільшим орендарем Манхеттена. Вартість компанії становить близько $47 млрд.

The We Company засновано в 2010 році в США. З моменту заснування компанія залучила $8,4 млрд інвестицій. У квітні 2019 року WeWork подала заявку на IPO.

Нагадаємо, що капіталізація Uber склала $75,5 млрд

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram