Новини
11 Травня 2021
850

Фонд Binance інвестував у NFT-маркетплейс NFTb

Серед його засновників — український бізнесмен Олексій Федоров

Фонд найбільшої криптобіржі Binance інвестував у NFT-маркетплейс NFTb, одним із засновників якого є український підприємець Олексій Федоров і його команда deco.agency, повідомляє Ain.ua.

Як зазначає видання, сума угоди не розголошується й наразі на офіційних сайтах Binance або NFTb немає ніякої інформації щодо неї. “Однак основний продукт платформи NFTb — маркетплейс NFT — працює на Binance Smart Chain (BSC). І у блозі компанії є запис про те, що вона нещодавно залучила фінансування для розвитку екосистеми BSC”, — йдеться у  повідомленні.

Зазначається, що залучені кошти підуть на розвиток NFT і маркетплейса цифрових товарів. Платформа вже працює на BSC у тестовому режимі, й повинна незабаром запуститися для загального доступу.

Також наголошується, що у Binance на запит AIN.ua підтвердили — угода дійсно була, але деталі щодо неї повідомлять пізніше. “Інвестиції є частиною Binance Smart Chain Accelerator Fund”, — розповіли у компанії.

Раніше NFTb оголошувала про раунд обсягом $200 тис. від Spark Digital, Next Ventures і Rarestone Capital.

NFTb — маркетплейс для продажу невзаємозамінних токенів (NFT), побудований на блокчейні Binance Smart Chain (BSC). Серед інших особливостей NFTb — можливість для авторів направляти частину грошей від продажу NFT на благодійність у момент угоди.

Серед доступних функцій — мінтінг NFT, каталог, придбання та продаж цифрових товарів, особистий кабінет тощо. Оскільки проєкт розміщується в тестовій мережі, транзакції не вимагають витрат реальних коштів.

NFT — тип токенів або ж цифрових активів, створених на блокчейні, які дозволяють отримати право власності на товар, що існує тільки у мережі (зображення, відео) й одночасно довести його оригінальність.

Раніше Investory News писали, що Binance випустить криптоплатіжну карту в системі Visa. Вартість випуску складе $15.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram