Новини
20 Жовтня 2020
874

FlixBus запускає 3 нові лінії з України до Польщі та Чехії

Попит на поїздки існує навіть зараз, коли подорожувати можуть в основному трудові мігранти

Найбільший оператор автобусних перевезень Європи FlixBus оголосив про відкриття 3 нових міжнародних ліній з України – до Польщі та Чехії, на карту маршрутів додали три обласних центри – Чернівці, Івано-Франківськ та Луцьк, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Усі нові лінії відправлятимуться два рази на тиждень, розпочинаючи з 4 листопада, а у перші два тижні поїздок квитки можна купити зі знижкою”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначив директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман, FlixBus в Україні виходить на новий рівень. “Нарешті запускаємо нові зелені лінії з повними стандартами FlixBus, а особливо для нас було важливо з’єднати брендованими автобусами Київ і Варшаву”, – наголосив він.

І додав, що FlixBus тепер доступний у 12 українських областях. Компанія  розширюється за часів, коли всім туристичним бізнесам доводиться нелегко, попри це попит на поїздки між Україною та Польщею існує навіть зараз, коли подорожувати можуть в основному трудові мігранти.

Зазначається, що дві з нових ліній – N3222 Київ-Варшава-Щецин і 3241 Чернівці-Варшава – будуть з повними стандартами та фірмовими зеленими автобусами FlixBus.

У компанії наголосили, що на всіх лініях FlixBus застосовуються підвищені стандарти безпеки та гігієни, а після кожної поїздки проводиться професійна дезінфекція автобусів.

Крім того, пасажири зобов’язані під час поїздки носити маску, закриваючи ніс і рот. “Компанія також нагадує своїм клієнтам про необхідність уважно перевіряти правила в’їзду в країну перед плануванням поїздки”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Investory News писали, що у жовтні минулого року FlixMobility – материнська компанія найбільшого в Європі провайдера міжміських автобусів FlixBus – відкрила технологічний центр в Німеччині, місті Нюрнберзі, таких центрів стало 4 – у Берліні, Мюнхені, Нюрнберзі та Харкові.

Про найбільшого оператора автобусних перевезень в Європі можна прочитати в матеріалі Investory News “Приїхали: 10 цікавих фактів про FlixBus”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram