Новини
18 Січня 2019
933

“Фармак” планує вийти на американський ринок

У нинішньому році фармкомпанія “Фармак” збирається пройти інспекцію FDA для виходу на ринок США 

Про це розповів виконавчий директор компанії Володимир Костюк на прес-конференції в п’ятницю, повідомляє агенція Interfax Україна.

“У цьому році плануємо пройти американську інспекцію. Частка нашого експорту в 2018 році склав 25% всіх продажів. Ми експортували продукцію в різні країни, зокрема, в країни Європи, Африки, Азії та Австралії. В цьому році плануємо вийти на американський ринок” , – сказав він.

Пан Костюк також зазначив, що “Фармак” планує співпрацювати з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) і збільшити інвестиції в розвиток інноваційних технологій компанії.

“У 2019 ми плануємо інвестувати 1,045 млрд грн, в тому числі завдяки співпраці з ЄБРР. Кошти підуть на завершення робіт по таблеткового виробництва, входить в активну фазу проект рідких лікарських засобів, починаємо будівництво нового офісно-лабораторного комплексу, продовжуємо інвестувати в IT”, – повідомив ВолодимирКостюк.

За його словами, компанія планує розширити продуктову лінійку і у 2019 році випустити 23 нових препарати.

ПАТ “Фармак” входить у трійку лідерів фармацевтичної галузі України та експортує продукцію в 20 країн світу. У портфелі компанії – 220 продуктових досьє. Щорічно вона виводить на ринок до 20 нових препаратів.

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram