Новини
22 Квітня 2020
1 144

Facebook запускає месенджер для дітей в 70 країнах

Додаток вперше був випущений у 2017 році в Сполучених Штатах

Facebook оголосила про запуск програми Messenger Kids у понад 70 країнах. Месенджер для дітей став доступний в Бразилії, Індії, Японії, Новій Зеландії та інших регіонах, повідомляє TechCrunch.

Компанія вперше випустила додаток в США у 2017 р., пізніше додавши Канаду і Перу. Як стверджують у компанії, розширення географії месенджера пов’язано з дистанційним навчанням дітей через пандемію COVID-19, що стала причиною закриття шкіл по всьому світу.

Розробники також внесли ряд змін у Messenger Kids. Батьки можуть дозволити дітям управляти запитами на додавання в список друзів. Проте дорослі й раніше будуть отримувати повідомлення про нових цифрових знайомих дитини.

Нововведення торкнулися й груп. Так, батьки можуть дати згоду дорослому (вчителю, тренеру або іншого з батьків) на ведення групового чату з дітьми.

Messenger Kids з’явиться в нових країнах уже сьогодні, 22 квітня. Новий функціонал спочатку буде доступний тільки користувачам із США, а в інших регіонах він з’явиться в найближчому майбутньому. України в даному списку немає.

Нагадаємо, експериментальна команда NPE Team, що входить до структури Facebook, представила новий додаток — месенджер для закоханих Tuned. У додатку можна ділитися настроєм, музикою та вести загальний щоденник з особливими моментами.

Як відомо, на першому місці за кількістю зареєстрованих українців — понад 14 млн осіб знаходиться у Facebook. При цьому загальна аудиторія, яку можна охопити через рекламний кабінет цієї соцмережі, становить 19,5 млн користувачів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram