Новини
6 Серпня 2024
143

Електрокари втрачають свою популярність у Німеччмні

Продажі авто з електродвигуном впали майже на 40%

Кількість нових реєстрацій електрокарів в Німеччині суттєво впала, а виробники автомобілів скорочують виробництво, оскільки попит на електромобілі розчаровує, повідомляє Bloomberg.

На найбільшому автомобільному ринку Європи кількість реєстрацій автомобілів на акумуляторних батареях впала на 37% до 30 762 одиниць порівняно з минулим роком.

Це найбільше падіння з грудня, коли уряд Німеччини раптово скасував субсидії на електромобілі. Продажі автомобілів без розетки зросли на 7%.

Широке уповільнення темпів розвитку електромобілів по всій Європі, де були скасовані стимули, призводить до того, що автовиробники, такі як Volkswagen AG, не можуть виконати свої виробничі плани, а загальний перехід на електромобілі пробуксовує.

Заможні та екологічно свідомі покупці більш-менш вичерпали свій потенціал, а брак доступних моделей акумуляторів витісняє з ринку масового споживача.

Частка продажів електромобілів від загальної кількості проданих авто у Німеччині в липні впала до трохи менш як 13% з 20% роком раніше, в той час, коли автовиробники очікували швидкого зростання попиту на транспортні засоби, що працюють від акумуляторів.

Нагадаємо, Google додала до свого застосунку Мапи корисну функцію.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram