Новини
24 Березня 2021
589

Електрокари Tesla вже цього року можна буде придбати за біткоїни

Після оголошення Маска криптовалюта подорожчала на понад 3%

Ілон Маск оголосив про початок продажів електрокарів Tesla за біткоїни у США. За його словами, компанія не планує конвертувати криптовалюту у фіатні кошти.

На офіційному сайті Tesla уточнюється, що оплата проводитиметься з біткоїн-гаманця клієнта: він може просканувати спеціальний QR-код або самостійно ввести біткоїн-адресу й точну суму платежу. При цьому проводити оплату можна тільки з одного гаманця.

Наразі опція надається тільки жителям США. Пізніше Маск повідомив, що оплата біткоїнами стане доступною в інших країнах 2021 року, але при цьому не назвав точних термінів.

Тим часом після твіту Ілона Маска про те, що біткоїни тепер можна використовувати для придбання електромобілів Tesla, ціна криптовалюти виросла більш ніж на 3% і на максимумі становила $56 617, зазначається у даних Coindesk.

Станом на п’яту вечора за київським часом біткоїн торгувався по $56 599, додаючи у ціні 3,17% за попередні 24 години. Останній раз цифрова валюта підіймалася вище позначки у $56600 у понеділок, 22 березня.

Раніше Investory News писали, що біткоїн зріс у ціні на 19% після того, як голова компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск додав хештег #bitcoin до свого підпису у Twitter.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram