Новини
8 Січня 2019
1 104

Експортно-імпортний банк США повертається до України

Експортно-імпортний банк Сполучених Штатів Америки після п’ятирічної перерви відновлює своє співробітництво з Україною

Сполученими Штатами переглянуто ризики ведення комерційної діяльності в Україні з урахуванням забезпечення макроекономічної стабільності в нашій державі. Про це повідомило Посольство України у США на своїй офіційній сторінці у Facebook.

«Це дало можливість Ексімбанку США зняти обмеження на проведення операцій з державним та приватним сектором України щодо програм експортного кредитування, гарантування кредитів та експортного страхування», – йдеться у повідомленні.

Це рішення дозволить збільшити обсяги українсько-американської торгівлі та є ще одним сигналом інвесторам про покращення умов ведення бізнесу в Україні.

Експортно-імпортний банк Сполучених Штатів Америки після п’ятирічної перерви відновлює своє співробітництво з…

Опубліковано Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США Вівторок, 8 січня 2019 р.

Наприкінці жовтня вперше за десять років прибула офіційна торгова місія США, що складалася з дванадцяти компаній з аграрного сектору, енергетики, інфраструктури та IT-сектору. «Американський бізнес зацікавлений не тільки можливостями щодо відкриття нових компаній в Україні, а й також візьме участь у процесі приватизації державних підприємств», – заявила посол США в Україні Марі Йованович. Ще раніше, заступник міністра міжнародної торгівлі США Гілберт Каплан заявляв, що американські компанії ставлять метою знайти для себе в Україні вигідні можливості для інвестицій, зокрема, із застосуванням приватизації як одного з механізмів.

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram