Новини
18 Січня 2021
832

Dragon Capital продав логістичний комплекс під Києвом

На сегмент комерційної нерухомості компанія зробила ставку ще у 2016 році

Інвестиційний холдинг UREH, що входить до групи компаній Dragon Capital, завершив операцію з продажу логістичного комплексу Омега-2 (клас А площею 32 731 кв. м, що розташований безпосередньо на фасаді Окружної дороги у промисловій зоні Броварів), повідомляється на офіційному сайті компанії.

Як зазначив керуючий директор з прямих інвестицій Dragon Capital Володимир Тимочко, це перша операція з продажу комерційної нерухомості після того, як компанія зробили ставку на цей сегмент у 2016 році. “Вона демонструє, що на ринку існують можливості не тільки для вигідних інвестицій, а й виходів з угод”, — зазначив він.

І додав, що Dragon Capital зберігає інтерес до комерційної нерухомості й, зокрема, до складського сектору. “Ми розглядаємо можливості точкових придбань у секторі у майбутньому, а також плануємо розвивати наші промислові парки у Києві (Е40 Industrial Park) і Львові (Рясне-2)”, — розповів Володимир Тимочко.

У Dragon Capital не розкривають суму угоди й покупця логістичного центру, проте як зазначається на сайті Антимонопольного комітету України, 26 листопада 2020 року АМКУ надав дозвіл СП Оптіма-Фарм на придбання понад 50% у статутному капіталі ДП СК Омега-2 Логістик.

Спільне українсько-естонське підприємство як ТОВ “Оптіма-Фарм” працює в Україні з 1996 року. Основний вид діяльності — оптова торгівля фармацевтичними товарами.

Раніше Investory News писали, що Dragon Capital завершила операцію з придбання логістичного комплексу “Фалбі” загальною площею 13,800 кв. м, який знаходиться в Києво-Святошинському районі Київської області.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram