Новини
22 Березня 2021
809

Дональд Трамп запустить власну соцмережу

У планах — зібрати десятки мільйонів користувачів

Фото: Flickr

Колишній президент США Дональд Трамп планує запустити через два-три місяці власну соціальну мережу. Про це в інтерв’ю Fox News повідомив радник Трампа Джейсон Міллер.

“Усі чекатимуть, щоб побачити, що саме робитиме президент Трамп”, — наголошує Міллер. І додає, що поява нової соцмережі “повністю змінить гру”. При цьому радник Трампа не розкриває подробиць про нову соціальну мережу.

За його словами нова платформа буде великою та збере “десятки мільйонів осіб”.

Раніше основною платформою, за допомогою якої Трамп звертався до своїх прихильників, був Twitter. Його акаунт мав близько 90 млн передплатників, але на початку року соціальна мережа заблокувала його назавжди через заворушення в Капітолії, які влаштували прихильники Трампа 6 січня 2021 року.

Вони хотіли перешкодити затвердженню результатів президентських виборів, на яких переміг кандидат-демократ Джо Байден. У результаті заворушень загинуло п’ятеро осіб.

Через можливе “підбурювання до насильства” були також заблоковані акаунти Трампа в Twitch, Facebook й Instagram, на різні терміни.

Як зазначає Forbes, сам Трамп ще у січні допустив створення власної інтернет-платформи, заявивши, що не збирається повертатися у Twitter. У лютому той же радник Трампа Міллер стверджував, що колишній президент “відчуває себе щасливіше” без соцмереж і позитивно оцінює свою відсутність в них.

Раніше Investory News писали, що за час свого президенства Дональд Трамп втратив $700 млн. Covid-19 завдав сильного удару по комерційній нерухомості, яка є основним джерелом доходів бізнесмена.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram