Новини
18 Червня 2019
895

Дональд Трамп: Мільйони нелегалів будуть виселені з США

За деякими оцінками у США проживає більше 13 млн нелегальних мігрантів

Фото: Gage Skidmore/Wikimedia

Президент США Дональд Трамп заявив в понеділок, 18 червня, що американська влада почне наступного тижня депортацію мільйонів іммігрантів, які перебувають в Сполучених Штатах незаконно. Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

“На наступному тижні Імміграційна та митна поліція США (ICE) почне процес депортації мільйонів нелегалів, які незаконно знайшли свій шлях до Сполучених Штатів. Вони будуть депортовані так само швидко, як і прийшли”, – написав Трамп.

Він також додав, що Мексика за допомогою своїх імміграційних законів робить дуже хорошу роботу по зупинці людей до того, як вони досягнуть нашого південного кордону.

“Гватемала готується підписано третю угоду з безпеки. Єдині, хто нічого не робить, це демократи в Конгресі”, – зазначив президент США.

За приблизними офіційними оцінками, 13 млн іммігрантів, головним чином з Мексики й Центральної Америки знаходяться в Сполучених Штатах нелегально. Однак за неофіційною статистикою цифра може бути у кілька разів більшою.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп повідомив про рішення ввести з 10 червня 2019 року 5%-ве мито на всі товари, що надходять з Мексики. І зазначив, що мито збільшуватиметься до тих пір, допоки проблема нелегальної імміграції не буде вирішена.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram