Новини
8 Березня 2023
416

До списку Forbes 30 Under 30 Europe увійшли шестеро українців

Це на дві особи менше, аніж минулого року

Шестеро українців увійшли до європейського списку Forbes 30 Under 30, в якому щороку відзначають лідерів різних сфер віком до 30 років.

У категорії “Соціальний вплив” відзначили Вадима Синжерецького — співзасновника і генерального директора онлайн-платформи Buki, яка з’єднує репетиторів і учнів у різних країнах. Проєкт запустили у 2014-му, наразі над ним працює команда зі 130 співробітників, а на платформі зареєстровані понад 110 тис. викладачів. “Київський Buki перетворився на один з найбільших EdTech ринків приватних репетиторів у Європі”, — коментують укладачі рейтингу.

У категорії “Медіа та маркетинг” — четверо вихідців з України. До рейтингу потрапили розробники мобільного застосунку Zeely — Дмитро Самойлюк, Ярослав Сасмойлюк та Аліна Бондаренко. Zeely — це мобільний застосунок-конструктор на основі штучного інтелекту, за допомогою якого можна робити сайти та просувати їх. Засновники залучили $1,3 млн інвестицій та мають понад 8 тис. користувачів у США, Бразилії та Мексиці, зазначили у Forbes.

Також у цій категорії Діма Василенко — засновник PR-агенції Good Advice, що спеціалізується на фінансах і банківській справі та має клієнтів у Великій Британії та США.

У сфері “Торгівля” до списку включили Ніка (Миколу) Тузенка — співзасновника компанії Accel Club, що спеціалізується на придбанні, оптимізації та масштабуванні брендів Amazon.

Торік у європейський список Forbes 30 Under 30 увійшли вісім українців, зокрема представники видання The Kyiv Independent і паралімпієць Дмитро Суярко.

Нагадаємо, засновник фонду Digital Future об’єднав свої проєкти під брендом Qollabe.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram