Новини
28 Травня 2024
144

Девід Бекхем співпрацюватиме з AliExpress

Такий крок було зроблене задля збільшення продажів

Девід Бекхем у рекламі AliExpress (Фото – Alibaba Group)

Сайт електронної комерції, що належить китайському онлайн-гіганту Alibaba, підписав контракт з колишнім капітаном збірної Англії з футболу Девідом Бекхемом.

Бекхем став обличчям кампанії “Набирай більше очок з AliExpress”, у межах якої пропонується низка призів на честь літнього чемпіонату Європи з футболу УЄФА.
AliExpress інвестує мільйони євро у знижки та залучення користувачів у межах ексклюзивного глобального спонсорства УЄФА, оголошеного у березні.

“Цього літа AliExpress допомагає вболівальникам стати ще ближчими до Євро-2024, пропонуючи їм чудові призи, поки дія відбувається на полі”, — сказав Девід Бекхем.

Під час матчів чемпіонату з 14 червня до 14 липня AliExpress проведе акцію, пропонуючи обмежені за часом призи за кожен забитий гол. Користувачам потрібно буде увійти у свою програму AliExpress і струсити смартфон після кожного голу, щоб отримати шанс виграти призи.

Alibaba активно інвестує кошти у збільшення глобальних продажів, оскільки зростання внутрішньої електронної комерції йде на спад. Її міжнародний підрозділ, до якого входить AliExpress, є найбільш прибутковим. Його виторг з січня до березня зріс на 45% у річному вимірі.

У березні Єврокомісія ініціювала розслідування щодо можливих порушень AliExpress через побоювання, що компанія не вживає адекватних заходів для запобігання розповсюдженню нелегальних товарів і незаконного контенту в інтернеті.

Як писали раніше Investory News, e міланського Інтера змінився власник.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram