Новини
12 Серпня 2019
984

Десятки брендів отримують від BlackRock $875 млн

Сама ж компанія оцінюється у понад $4 млрд разом із боргами

Фото: Bess Adler

Міжнародна інвестиційна компанія BlackRock інвестувала $875 млн і стала найбільшим акціонером групи Authentic Brands Group, якій належать Sports Illustrated, Nine West, Juicy Couture і десятки інших брендів, повідомляє Bloomberg.

Операція була закрита в п’ятницю, про що підтвердив виданню представник BlackRock (BLK).

“Фонд і дочірні компанії інвестували $875 млн. Угода оцінює Authentic Brands Group в більш ніж $4 млрд, включно з боргами”, – прокоментував керуючий директор Андре Бурбоне.

Деякі аналітики вважають, що його новий фонд BlackRock може змінити ландшафт приватних інвестицій. Очікується, що більшість фондів прямих інвестицій будуть генерувати щодо короткострокових доходів для інвесторів за допомогою викупу або публічного лістинга.

“Фонд довгострокового приватного капіталу забезпечить довгострокову приватну власність для сильних, стабільних компаній”, – заявив Андре Бурбоне.

Authentic Brands Group була заснована генеральним директором Джеймі Салтер у 2010 р. В даний час компанія володіє 50 брендами, зокрема Juicy Couture та Aeropostale, на які припадає $9,3 млрд щорічних роздрібних продажів. У травні вона придбала бренд й інтелектуальну власність Sports Illustrated за $110 млн у Meredith Corporation (MDP).

Раніше Investory News писали про найдорожчі бренди світу. Дев’ятий рік поспіль лідером рейтингу брендів стає Apple, його оцінюють більш ніж у $200 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram