Новини
26 Січня 2019
900

Цукерберг планує об’єднати Facebook Messenger, WhatsApp та Instagram

Часте спілкування користувачів всіх додатків Facebook зможе принести компанії нові можливості в плані залучення реклами і створення платних сервісів

Засновник і глава компанії Facebook Inc. Марк Цукерберг планує інтеграцію сервісів Facebook Messenger, WhatsApp та Instagram, повідомляє The New York Times.

Мова йде про об’єднання трьох платформ в одну єдину. При цьому сервіси продовжать працювати як окремі додатки, пояснюється у виданні.

Ідея знаходиться на початковій стадії. Готовий план об’єднання очікується наприкінці 2019 р. або на початку наступного.

У компанії припускають, що до реорганізації роботи сервісів будуть залучені тисячі співробітників Facebook.

Марк Цукерберг також планує ввести для всіх додатків можливість наскрізного шифрування, що дозволить захистити повідомлення користувачів від перегляду третіми особами.

Рішення глави компанії пов’язано з ростом WhatsApp і Instagram. Cукупна аудиторія Facebook Messenger, WhatsApp і Instagram становить понад 2,6 млрд користувачів. Більш часте використання платформ Facebook для відправки текстових повідомлень може змусити людей відмовитися від інших месенджерів, включаючи сервіси Apple або Google. В той час, як для Facebook часте спілкування користувачів може принести компанії нові можливості в плані залучення реклами і створення платних сервісів, пише видання.

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram