Новини
13 Червня 2024
44

Чотири українські компанії отримали відзнаки European Design Awards 2024

Ними стали Obys, Corporate Illustration, Kultura Studio та Orchidea

European Design Awards 2024 оголосила переможців. Серед них – чотири українські компанії.

Агенція Obys отримала золоту відзнаку Integrated Identity Applications й приз журі за шрифт “Абетка”. Його створили, щоби популяризувати сучасні шрифти українських дизайнерів та розповідати про символи української державності. “Історія української боротьби у 33 літерах”, — коментують журі.

Золоту відзнаку Corporate Illustration отримала й компанія O0 Design за проєкт Freewrite. Вона розробила брендинг та вебсайт, який “не відволікає і допомагає письменникам залишатися зосередженими під час творчого процесу”.

Ця ж компанія отримала срібну відзнаку Animated Storytelling за проєкт Fynn Credit, у межах якого створили відео для фінансової компанії.

Срібну нагороду Self-Initiated Projects отримала агенція Kultura Studio за авторський календар з ручним тисненням на 2024 рік. “Цей проєкт — це одночасно і дизайн, і образотворчий друк, і перформативна практика” — ідеться в описі.

Таку ж нагороду в категорії Health & Beauty Packaging отримала українська компанія Orchidea. Вона розробляла брендинг, упаковку, вебсайт й соціальні мережі для бренду догляду за шкірою.

Нагадаємо, пейзаж Івана Марчука продали за $300 тисяч.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram