Новини
16 Січня 2022
723

Cadillac показав спортивне безпілотне купе майбутнього

Компанія представила на виставці CES 2022 своє бачення 

Cadillac на виставці CES 2022 показала новий цифровий концепт-кар InnerSpace. Це дуже низьке купе із безпілотним керуванням.

Чи зможуть двомісні авто вижити в безпілотну епоху? Останні концепти безпілотних автомобілів мають або тісний салон для чотирьох людей, крісла в якому повернені один до одного, або зручнішу конфігурацію мініавтобуса. З алгоритмом, який бере на себе керування автомобілем, хвилюючі переваги в управлінні купе зводяться нанівець, так що, можливо, дводверний двомісний автомобіль зрештою стане забутим динозавром, пише Популярная механика.

Але Cadillac так не вважає. Компанія представила на виставці CES 2022 своє бачення спортивних купе. Cadillac описує концепт-кар як переосмислення класичного двомісного автомобіля, і, хоча він не є кабріолетом, як це часто буває в таких моделях, він має панорамний скляний дах, який може підійматися і робить автомобіль схожим на кабріолет.

Низька посадка InnerSpace, довгі вигини та витягнута задня частина роблять автомобіль гідним дизайнерського дослідження, але увага Cadillac повністю зосереджена на відкидному куполі. Він як кокон огортає двох пасажирів, що сидять на дивані всередині салону.

На місці, де зазвичай лобове скло, у концепті Cadillac розташований екран, на якому пасажири можуть вибрати програми доповненої реальності, розваг чи оздоровчого відновлення.

Підключена до Ultifi програмна платформа GM дозволяє Cadillac та авторизованим сервісним центрам додавати до машини додаткові теми та опції. Панорамний навіс, що оточує двомісний диван, гарантує, що користувачі не будуть настільки зачаровані цифровими медіа, щоб втратити зв’язок із навколишньою природою.

Нагадаємо, BMW анонсувала новий M-кросовер. Новинка стане першим самостійним кросовером в історії підрозділу BMW M.

А от Apple збільшила кількість тестувань автономних автомобілів на дорогах Каліфорнії більш ніж удвічі в 2020 році. Але всупереч тому, що компанія значно покращила технологію автономного водіння, вона як і раніше значно відстає від лідерів ринку.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram