Новини
28 Лютого 2024
206

BYD представила електричний суперкар Yangwang U9

Він стане конкурентом Ferrari та Lamborghini

Фото: BYD

Китайський виробник електромобілів BYD представив свій новий модельний ряд, який містить електричний суперкар Yangwang U9, повідомляє CarNewsChina.

Цей суперкар розганяється до 100 км/год за 2,36 секунди й коштує $233 400. BYD прагне конкурувати з такими автовиробниками, як Ferrari та Lamborghini. Компанія вже запустила ультрарозкішний бренд Yangwang, який має позашляховий електричний автомобіль U8 і седан U7.

В середині суперкара Yangwang U9 є система активного керування, а оснащений він чотирма електродвигунами, які розвивають 1287 к.с.

Крім того, BYD випустила електричний седан U7, який має потужність понад 1300 к.с. і запас ходу до 800 км. Цей автомобіль оснащений системою самостійного руху і має доступ до сучасних технологій, таких як системи DiLink і DiPilot. Комплектація електромобіля містить 12 комплектів активної та пасивної аеродинаміки, систему на 800 В для швидкого заряду та екран для пасажира.

BYD також активно розширює свою присутність за кордоном і її електромобілі стають дедалі популярнішими. Компанія є лідером з імпорту електромобілів на ринках, таких як Японія і Таїланд. Вона також розглядає можливість побудувати завод в Мексиці для експорту автомобілів до США.

Нагадаємо, на ринку з’явився компактний міський електромобіль. Microlino Lite має пробіг 100-177 км та вартістю оренди €156 на місяць.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram