Новини
3 Вересня 2019
985

Booking по-індійськи: Компанія Oyo придбала Danamica за $10 млн

Готельний сервіс активно розширює свій бізнес в Європі

Індійська Oyo придбала компанію з обробки даних Danamica, що розташована в Копенгагені, з метою розширення свого бізнесу в Європі, повідомляє Techcrunch.

“Жодна зі сторін не розкрила фінансові умови угоди, але джерело, знайоме з цим питанням, повідомило TechCrunch, що Oyo заплатила близько $10 млн за придбання данської фірми”, – пише видання.

Зазначається, що Danamica заснована у 2016 році, спеціалізується на інструментах і засобах для аналізу бізнес-даних, які забезпечують динамічне формування цін у сфері оренди нерухомості та готельного бізнесу.

“З допомогою Danamica ми зможемо покращити свій технічний досвід, який знадобиться нам для розширення присутності на закордонних ринках”, – заявили в компанії.

Додається, що декілька тижнів тому Oyo повідомила, що планує в найближчі роки інвестувати €300 млн у свій бізнес з оренди житла в Європі, та $300 млн на розширення в США.

“У травні цього року Oyo придбала амстердамську компанію по оренді житла для відпочинку від Axel Springer за $415 млн”– нагадує видання.

Як заявив Маніндер Гулаті, керівник OYO Vacation and Urban Homes і стратегічний директор OYO Hotels & Homes, це придбання допоможе компанії бути більш точною з ціноутворенням. “І в результаті призведе до підвищення ефективності та прибутковості для наших власників нерухомості, а також допоможе зробити доступнішими подорожі як звичайним мандрівникам, так і міським жителям, що обирають у нас будинку для відпочинку”, – зазначив він.

Нагадаємо, у червні Airbnb представив сервіс для оренди вілл і островів Airbnb Luxe, що пропонує житло, оренда якого в середньому коштує $14 тис. в тиждень, на Гаваях, Карибських островах, в Альпах та в інших регіонах Америки, Європи, Африки, Азії й Австралії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram