Новини
1 Квітня 2020
657

Bloomberg: США введуть тримісячну відстрочку на стягнення мита на імпорт ряду товарів

Дональд Трамп схвалив міру підтримки економіки на фоні пандемії коронавірусу COVID-19

Влада США розробила схему відстрочки на 90 днів стягнення мита на імпорт ряду товарів. Міру підтримки економіки на фоні пандемії коронавірусу COVID-19 схвалив президент Дональд Трамп, повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела.

Передбачається, що до переліку не зможуть потрапити продукція з Китаю, сталь й алюміній. “Указ про тимчасове припинення мит може бути опублікований на цьому тижні. Завдяки йому Мінфін США зможе доручити митниці не стягувати мита з певних товарів протягом трьох місяців”, – пише видання.

І додає, що це не торкнеться мит, введених адміністрацією президента США Дональда Трампа, наприклад – на ввезення товарів з Китаю.  До переліку товарів, які не будуть обкладатися митами потрапили одяг і взуття, а також легкі вантажні автомобілі.

США знаходиться на першому місці за кількістю заражень коронавірусом. Число тих, що заразилися перевищує 188,5 тис. Зареєстровано понад 4 тис. смертей – це більше, ніж в Китаї, але менше, ніж в Італії (12,4 тис.) та Іспанії (8,5 тис.).

Раніше Investory News писали, що на початку лютого влада Китаю оголосила про зниження у два рази мита на ряд імпортованих зі США товарів на загальну суму $75 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram