Новини
13 Серпня 2024
114

Блогери з рф більше не зароблятимуть на YouTube

Google вимкнув AdSense для росіян

Фото: Google

Google остаточно відключив монетизацію в росії. Сервіс контекстної реклами Google AdSense повністю згорне свою діяльність в російському інтернеті та відключить облікові записи користувачів із рф, повідомляє The Moscow Times.

“Ми деактивуємо всі акаунти AdSense, країною розташування яких вказана росія. Це означає, що отримувати дохід від монетизації через такі акаунти буде не можна.”, — йдеться в повідомленні команди Google Payments.

В повідомленні також додають, що заробіток за липень буде виплачено між 21 і 26 серпня, якщо в обліковому записі не призупинено отримання платежів і досягнуто порогів оплати.

AdSense дає змогу автоматично розміщувати на сайтах текстову та графічну рекламу, що підходить за контекстом до інформації на цих сайтах.

Google AdSense давала змогу російським блогерам заробляти на YouTube навіть після вимкнення монетизації у 2022 році, хоча й у менших обсягах.

Таким чином, власники сайтів і блогери, які працюють на YouTube, повністю позбудуться доступу до Google AdSense і послуг, що надаються рекламною мережею.

Як писали раніше Investory News, Google додала до свого застосунку Мапи корисну функцію.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram