Новини
29 Листопада 2019
944

Біржа IDAX підтвердила інформацію про зникнення свого CEO

Криптобіжра тимчасово припинила виведення коштів і доступ до холодного гаманця

Китайська біржа цифрових активів IDAX Global тимчасово зупинила прийом депозитів та виведення коштів через зникнення свого генерального директора. Користувачі підозрюють exit-скам (шахрайська практика, в рамках якої ICO-проект збирає гроші на фінансування розробок, а потім зникає). Про це повідомляється в офіційній заяві на сайті компанії.

В “екстреній” заяві біржа пояснила, що співробітники з 24 листопада не мають контакту з CEO. “З цієї причини доступ до холодного гаманця, в якому зберігаються майже всі залишки криптовалют на IDAX, був обмежений, тому що насправді, послуга депонування/виведення коштів не може бути надана”, — йдеться в заяві.

На біржі також рекомендується тимчасово не користуватися її послугами. Співробітники запевнили, що в даний час розробляється план дій у надзвичайній ситуації.

Як пише видання ForkLog, проблеми з виведенням коштів платформа підтвердила ще 24 листопада, пославшись на різке зростання числа заявок і перевантаження системи.

Нагадаємо, у 2019 р. обсяг шахрайств та крадіжок, пов’язаних з криптовалютою, досяг $4,4 млрд. У минулому році втрати були у два з половиною рази менші.

Як раніше писали Investory News, аналітичний сервіс CryptoCompare представив новий рейтинг світових криптобірж, до складу якого увійшов й український торговий майданчик KUNA. Зі 164 торговельних майданчиків вона зайняла 47 місце.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram