Новини
3 Березня 2022
903

Binance обмежила доступ для російських компаній та фізосіб під санкціями

На майданчику не можна користуватися картками підсанкційних банків

Криптовалютна біржа Binance не збирається заморожувати рахунки російських користувачів, оскільки це суперечить концепції криптовалютної індустрії, але, вивчивши санкційні ризики, вирішила обмежити доступ до платформи для російських компаній та фізосіб зі списків санкцій, повідомив “Інтерфаксу” представник біржі.

“Як повідомлялося раніше, ми не збираємося в односторонньому порядку заморожувати облікові записи мільйонів користувачів. В односторонньому порядку заборонити людям доступ до їх криптовалюти суперечитиме самій меті існування криптовалюти. Говорячи про кроки щодо фізичних та юридичних осіб, які опинилися під санкціями, ми обмежили доступ до платформи всіх, хто опинився у списку санкцій”, — сказав представник біржі.

Крім того, за словами представника Binance, користувачі, які є власниками карток банків, які підпали під санкції, не можуть користуватися картками цих банків на платформі.

Як писали раніше Investory News, за останніми оцінками, статки генерального директора Binance Чанпена Чжао становлять $96 млрд. Це робить його найбагатшою людиною у світі криптовалют.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram