Новини
11 Лютого 2020
887

Binance дозволила власникам карт Visa покупку криптовалют за гривню

Незабаром функція стане доступна й для власників Mastercard

Криптовалютна біржа Binance додала можливість прив’язки карт Visa для покупки Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) та Ripple (XRP) за українську гривню. Про це повідомляє компанія на своїй сторінці в Twitter.

Найближчим часом функція стане доступна для власників Mastercard.

А ось в ході спецоперації в Одеській області затримано двох чоловіків, яких підозрюють в розробці шкідливого програмного забезпечення для крадіжки криптовалюти. Про це повідомила прес-служба місцевої кіберполіції.

Створена хакерами програма використовувала фішинговий механізм. У момент транзакції вона підмінює адреса криптовалютного гаманця користувача на гаманець зловмисників.

З будинку підозрюваних вилучено комп’ютери, на яких зберігаються шкідливі файли.

Хакерам пред’явлено звинувачення, розслідування триває.

Як писали раніше Investory News, Binance збільшила кількість підтримуваних фіатних валют, включивши євро (EUR), британський фунт (GBP) й австралійський долар (AUD). Загалом у 2020 р. компанія планує працювати зі 180 фіатними валютами.

Також нагадаємо, у 2019 р. загальна вартість транзакцій в децентралізованих додатках на базі блокчейну Ethereum досягла $12,8 млрд, перевищивши аналогічні показники в мережах EOS ($6,1 млрд) і TRON ($4,4 млрд).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram