Новини
22 Січня 2020
1 238

Бернар Арно втратив першість у списку найбагатших людей

Статки мільярдера поменшали на $3,7 мільярда через спалах невідомого коронавірусу в Китаї

Власник холдингу Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) Бернар Арно втратив першість у списку найбагатших людей світу за версією Forbes. Акції його компанії знизилися на 1,1% через побоювання, що новий спалах коронавірусу в Китаї завдасть шкоди туризму та шопінгу.

Ринок люксових товарів зазвичай зростає перед китайським Новим роком (цього року його святкують 25 січня), але на фоні епідемії цього може не статися, повідомляє Forbes.

17 січня статки Джеффа Безоса знизилися на $760 млн, до $115,6 млрд (акції Amazon знизилися на 0,7%), через що Безос опустився на друге місце. Натомість статки Арно у п’ятницю зросли на $1,9 млрд, до $117 млрд завдяки тому, що акції LVMH підскочили на 0,7%.

На даний момент найбагатшою людиною у світі знову став засновник Amazon Джефф Безос. Станом на 21 січня його статки зросли на $489 млн, до $116,1 млрд. А на рахунках Арно поменшали на $3,7 млрд, до $112,9 млрд.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2019 року Бернар Арно очолив список п’яти мільярдерів-щасливчиків. Натомість Джефф Безос потрапив до переліку мільярдерів-невдах 2019 року.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram