Новини
22 Січня 2019
1 834

Автозаправки RUR шукають нового власника

У компанії відмовилися від коментарів, назвавши продаж мережі чутками

Мережа АЗС в Кіровоградській області “РУР Груп” виставлена на продаж за $10 млн, повідомляє галузеве видання enkorr з посиланням на учасників ринку.

У самій компанії відмовилися від коментарів, назвавши продаж мережі чутками.

Згідно копії презентації, яку має enkorr, підприємство володіє мережею 22 автозаправних станцій, що розташовані на основних дорогах Кіровоградської області. З них шість об’єктів обладнані пристанційним магазином під ТМ “Заправка”, а на п’яти станціях встановлено модулі для заправки автомобілів скрапленим газом.

У презентації компанії “РУР Груп” згадується про власність земельними ділянками для будівництва нових АЗС, кількість яких не уточнюється.

Згідно інформації компанії, мережа обслуговує близько 8000 безготівкових клієнтів.

Нафтобазове господарство представлено двома терміналами, розташованими в містах Кропивницький і Знам’янка, загальним обсягом зберігання близько 50 тис. тонн. На терміналах діють сертифіковані лабораторії, де проводять аналіз палива.

На Кіровоградській нафтобазі впроваджується проект реконструкції резервуарного парку для темних нафтопродуктів під бітумне сховище ємністю одноразового зберігання до 2000 т, зазначається у презентації.

Також у компанії є власний автопарк бензовозів загальним об’ємом у 107 тис. л.

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram